Labels

Jumaat, 16 April 2010

First Cheque dr Nuff

Alhamdulillah..
skrg dh smpai cek aku ni
tQ nuffnang
dgn doit ni leh la
aku guna time mgangur ni...hehe

xlupa jg tQ kt kwn2 smua
y tlibat myebabkn
tersampainy cek ni kerumah aku
**cek ni dh smpai 2 minggu kt umah
tp aku masih lom dpt pegang,
tgok gmbar ja abah aku mms..huhuh
--------------------------------------------
tQ kpd Semua :)
---------------------------------------------

18 ulasan:

Yuni Aisyah berkata...

dapat duit lg...hehehe
camnie leh la blnje yuni mkn..=P

ardinihumaira berkata...

wah tahniah :)


dni dah cash out bulan lepas tapi cek tak sampai2 :'( berapa lama ek baru sapai.. dni baru pertama kali cash out.. memula ingat nak ternak kasi kaw kaw tapi dah rasa macam terikut nasihat otai2, suh cash out so dni cash out la..

maCy berkata...

yeyey.. ley la banje ;p

s h e e berkata...

yea yea...boley mintak banje...hehe...nk cket...

impish_yatie berkata...

wah...nga kaye nmpk..=P...nk jugak!!!heuhuehuehuheuu

Bitter Sweet berkata...

congrats..murah rezeki nooo

BezBuddy berkata...

dptwng+duit nuff....waa kayala ko...rm250++...mcm2 leh wt ni...hehe

awwa berkata...

waa...banyak duit dapat...ni msti sebab ramai peminat yang tolong klik sana sini...hihi...btw...bulan ni mmg bulan betuah juan.,..moga2 pada bulan dan masa yang akan datang pon akan still betuah...hihihi...congratz!!:))

akhatam berkata...

wew met yaw baru dpet pembayaran... hehehhe.. met kenal ajah..

Jieda berkata...

sonoknya cek dah sampai ye..saya ni dah cashout.rasanya dah sebulan lebih tapi tak sampai-sampai lagi huhuhu

juan berkata...

yuni-Alhamdulillah dpt lg..blnja mkn..hehe..bleh2 xdak msalah..jumpa nnti yuni tgor sy blnja la..hehe :)

ardinihumaira-tanx..cth kalu kita cashout doit bln mac, ujong bln april bru nuff akan hantar cek..myb awal bln 5 bru smpi umah..Insya'Allah (bg ahli status glitterati)

maCy-bleh2 xdak msalah..blnja rezeki lg murah..hehe..jd ksimpulanny jumpa juan tegor2 la,minta blnja..hihik ;p

shee-rmainy minta blnja..hehe..xpe2..sy mmg suka blnja org..hehe :)

yatie-kaya jp je..ni dh ramai minta blnja...lg cepat la abis..hehe

bitter sweet-tanx..Alhamdulillah rezeki bln ni..doakn rezeki juan sentiasa murah ye..coz rmai ni nk kena blnja ;p

bezbuddy-em bleh la..student..hehe..2 untong men bnyk akaun :)

awwa-tanx awwa..erm xdak pminat pn..huhu..awwa lg rmai pminat kn..bukti dia,,ni dia juan jg pminat awwa..hehe :)

alkhatam-tanx :)

jieda-Insya'Allah nnti smpai la 2..cuba cek email sm..time nuff send cek dia gtaw mlalui email kt kita :)

Gadis H berkata...

wah, bestnya.... nak gak... bile bleh dpt cmtu,,, wah lmnya nk tunggu...

NiNa' berkata...

blehh la banje.. kan kan kan

awwa berkata...

wakakkaa...lawakla juan kata camtu(gelak kat diri sendiri)..hihi...btw..jenuuh kan nak mereply komen2 peminat juan ni...hihih=))

juan berkata...

gadis H-sabaq2..nti dpt la tue..hehe :)

nina-bleh2..ckp ja nk pa..heh3

awwa-btol la awwa..muka serius ni..hihih..mn da pminat...kwn bloger ja :)

KASIH berkata...

dasyat mu.. baiknya ayah dia.. tolong mms lagik..

mcsue berkata...

wahh murah rezeki btul kan..hehe..

zures berkata...

wah dah dpt cek ek...akak jugak tak dapat2 lagi. dah cashout sebulan lebih dah ni....adeh..bila lah agaknya..