Labels

Selasa, 16 Mac 2010

Alarm Clock y SeMpoi

1.Clocky Alarm Clock

Alarm clock ni leh terjun 3 kaki dari meja dan
kemudian jln merata2 sambil alarm bunyi ...
Jd kita tpaksa bangun kejar dia,
tutop alarm,sambong blik tidoq :)


2.Dumbbell-style Alarm Clock

Alarm clock ni sesuai utk org y ingin
dptkn muscle lengn y mantop..hehe
just set alarm,bl pagi alarm akan bunyi until
kita selesai melakukn 30 reps


3.Pillow Alarm Clock


Alarm clock ni sesuai utk
org y alah pd cahaya tp kebal pd bunyi..hehe
Bantal ni mgunakn LED di bawah pmukaan sarung bantal
utk kejotkn kita dgn mggunakn cahaya..
Pmukaan bantal jg bgfungsi sbg layar utk menunjukn time


3.Smash Alarm Clock

Alarm clock ni sesuai utk org y suka vandalisme..hehe
alarm akn off bl kita ketok kat atas dia


4.Paper Alarm Clock


konsep alarm clock ni bdasarkn kertas digital..
utk swich off alarm,,kita just peronyokkn sj jam tue


5.Silent Alarm Clock

konsep alarm clock ni,ia dpt kejotkn kita
tanpa bunyi bising...
kita just pkai cincin wayarless...
bl ckop time ja dia akan vibrate


6.Carpet Alarm Clock

Alarm clock ni lak..
kalu kita nk switch off... pijak ja atas dia

Sekian :)

34 ulasan:

Aujinz berkata...

aku suka alarm yang merayau tue..maun meroyan nak kejor dier kena turun dari katil..

ekekekeke..

a d r e y n i e e l i s y a berkata...

alarm \yg mcm alas kaki tuh best..
sbb bila dah pijak,
tpaksa bgn...
hehehe

shafiq08 berkata...

nak alarm last skli..haha..


http://belogbagus.blogspot.com/

rossoneri berkata...

hahahha, kalau y pijak tu, baik xyah..sng sgt...

aku suka y main kejar2 tuh, hahaha msti syok pagi2 dah wat senaman

Bitter Sweet berkata...

carpet alarm tu cool, nak tak nak kena bangun jugak tutup alarm..hahaha

btw klik nuff era

si para para berkata...

nk kena cari jam loceng besar punya satu ni..hehe

♥CIK SHA♥ berkata...

mak aih..pelik2nye jam..1st time tgk..

juan berkata...

aujinz-ok la,senaman kejar2..bru bgn cergas..hahak

adreynielisya-kalu dh pijak tpaksa bgon..kalu tidok blik xtahu la..hehe

shafiq08-aku pn tgh cri..xjmpa lg kt kedai..hihik

rossoneri-men kejar2 la best..peloh teros g mandi..hehe

bitter sweet-tanx klik nuff..yeah cool :)

si para para-btol2..lg bsr lg bgos..hihik

cik sha-sm la kita..1st time tgok..hehe :)

ardinihumaira berkata...

uhhhh santek betul jam2 ittew

Arra JaSmY berkata...

hahaha..comel2 lah.

Suka alarm clock yg boley lari2 tuh.ahaks.pgi2 bangun dah kne exercise kjar die.omellah.

juan berkata...

ardinihumaira-cantek2

arra jasmy-comel2...bnyk sgoh pujian alarm clock ni dpt..hehe

DaHLia berkata...

nak order yang no3 tu yer..
mna mau beli :)

tehr berkata...

kena buat jam yg pandai curah air [satu baldi kira ok la] pasti tak akan tidur lagi sebab tilam dah basah - hahaha

PiDoT_OtAi berkata...

pergh betoi ka suma ni bro?? hehe kalu betoi memang canggih laa.. aku nak beli satu laa.. nak beli hat yg kena ligan tu hehe..

juan berkata...

dahlia-hehe..sy pn xpenah jumpa kt kedai la kak...jumpa dlm tenet je :P

tehr-lg bgos jam curah air..kena air mmg kena bgun pas2 exercise angkot tilam g jemor..hahak :)

pidot-aku rs btoi teknologi ni da..tp aku xjmpa lg la juai kt kdai..hehe

impish_yatie berkata...

mcm2 jenis alarm pon tp kalo susa nk bgn pg, tu susa gak!!hahahaha

zoul berkata...

aku suka yg boleh jln2 tu.. sah lepas tu kena hempas.. geram!

juan berkata...

impish_yatie-hahaha...btol2...nk wt cmna dh jenis liat kn..em tp Alarm tetap penting kpd org y bhargai masa..hehe :)

juan berkata...

zoul-mcm 2 ko kena beli y thn lasak la..hehe..kena hempas dia switch off,tp xrosak..haha

budakhitam berkata...

mane ade jual ni bro?

♥♥relyza♥♥ berkata...

haha
comey la alarm yg kita kena kejar tu...



http://aproposjournal.blogspot.com/

juan berkata...

budakhitam-aku pn xtahu juai kt mn..aku jmpa dlm tenet..hahak

relyza-comel bru da y kejar..hehe :)

Gadis H berkata...

sukalah carpet alarm clock tu... pijak je n then baring balik sambil kaki terjuntai ke bawah... kuwang3

misluvcoklat berkata...

haha :))
bgus gler alarm clock cmneh.
hihik .

Matt berkata...

hahaha bagus2 semuanya...

M!Er4N berkata...

wah macam2 alarm ada..yg blh merayap pn ada..hu3..

mysarah berkata...

wahhh comel!!
ada jual kat malaysia x??
;DD

juan berkata...

gadis H-hehe...teknik y bgos...cubaan menipu alarm :)

misluvcoklat,Matt-yaa alarm2 ni mmg bgoss..tgu nk cri ja

mier4an-merayap ni y bhya :)

mysarah-hehe..xtahu la da juai kt mlysia ke x...coz xbesa jmpa lg alarm ni kt kdai jam...cedih :(

♥cutebabygirl♥ berkata...

mne nak beli ni..?
nak jgk....huhuhu

juan berkata...

cutebabygirl-sory2..xtaw la juai mn...hehe

Airina Nisrin berkata...

salam~
mcm best jer ade alarm cm tu..
kt mne ade jual?
hehe

juan berkata...

airini-bnyk pmintaan ni..xpe2 nnti sy cri juai k...hehe :)

Airina Nisrin berkata...

eh, tbe2 nama saya jd arini plk? =p
ok2..nnt kalo da jumpe, jual kt saya yer..hoho

juan berkata...

Airini-hohoh..ok2.jgn risau,,stok utk anda akn dsimpan..hihik :)