Labels

Sabtu, 13 Mac 2010

koNon2 Tips La ni..hehe

intro:
aaa aku xpandai bg tips...
tp atas permintaan bbrpa kwn2 bloger
aku tpaksa rjinkn jg karang tips..
stg xwat en3 org kata aku
sombong plak...hehehe

kpd kwn2 y lom
penah dpt buff...
tips aku...
aku just mgikut nsihat2
dr bloger2 y succeed dgn buff...hehe


first:
rajin update survey
pastikn anda puji diri anda dlm survey..hehe
(puji lebih2 xpa...org len xtaw)
spya dpt menarik minat para advertiser
mcm kita inteviu gk la
ckp semua leh wat..hehe
http://emo.huhiho.com
second: kalu doit kita dh mencecah RM50
wat kuar ja....
jgn taroh bnyk2 sgt...
nnti nuff jelez...
jd depa xnak kasi buff...hehe

third:
try tnya nuff tgok
napa kita xdpt buffer???

fourth:
korang rjin minta pndapt
bloger2 len y dpt buff gk..
aku just wt 3 tue ja
tgok2 akhirny dpt buffer..hehe
Alhamdulillah..Rezeki ktakn :)

p/s:kpd Nuffnangers y lom penah
dpt buffer,,jgn putos asa,,teroskn usaha

13 ulasan:

e~car182 berkata...

err,,nak tnya,buff tu pe?

MyaFiza berkata...

baekkk...akan teruskan usaha...
nk dapatkan buffered ni..ada kaitan dengan trafik x?
kena trafik tinggi baru leh dapat? cmtu ke?

juan berkata...

e~car182-buffer ni cth dia kalu dpt buffer iklan nuff 24jam kerap da kat blog tuan empunya...mcm kt blog sy skrg dpt buffer era..jd buka blog sy ja da iklan era..lg 1,income dr buff lebih lumayan :)

Myafiza-em kalu trafik tinggi mgkin lebih baek,,tp mcm sy trafik rendah hmpir 2 minggu still dpt buffer :) xtaw la kn mcmmn...eeee

|| NaFiRaa || berkata...

wahhh...mekasih atas tips yang sgt berguna ini..:)

DaHLia berkata...

ermm lama tunggu buffered xpernah dapat, last2 daku beralih arah..huhuh

para berkata...

nice info...nk dpt buff jgk..hehe

juan berkata...

Nafiraa-sm2..smoga bjaya dpt buff gk :)

dahlia-hehe..xpe dpt innity pn dh bgos...jelez.. :)

para-tanx...ok try2..Insya'Allah dpt buff :)

Cutie berkata...

thank 4 da tips..sy da dpt buffer pg td..:)

juan berkata...

yeke...Alhamdulillah...sy tumpg gembira..bkesan jg upany tips ni :)

aisyah ^^ berkata...

ohh...thnk 4 da tips..
pasni nk buat ah camni
bilela aku nk dpt buff ni...

juan berkata...

aisyah-Insya'Allah nnti dpt la 2 buffer..teros usaha utk dptkn buff k :)

littlenailofar berkata...

setuju2 dgn tips yang diberi...

alhamdulillah, baru 2 minggu cuba bagai nak gila tips yang tiga ni, dah berjaya dapat 3 buffered earning...

apapun, memang banyak2 trima kasih dkt blogger yang dah hebat kat luar sana sebab berkongsi tips.

serius lagi semangat nak berblogging. walau pada hakikatnya, idaklah banyak duit nuffnang tu lg...

salam kenal ^^

juan berkata...

littlenailofar-Alhamdulillah...bagos la kalu tips2ni mbantu...sm2 kita merasa buffer..hehe :)